Luchtdicht bouwen voor bouwbedrijven

Duurzaam bouwen is de nieuwe standaard, hoe prettig is het om met gespecialiseerde vakmensen samen te kunnen werken voor het realiseren van duurzame woningen en gebouwen. Dat goed geschoolde professionals in de bouw moeilijk te vinden zijn is geen nieuws, een netwerk van ervaren en betrouwbare partners is de oplossing. 
Graag stellen wij ons voor als partner voor luchtdicht bouwen. Luchtdicht bouwen wordt hoe langer hoe meer een specialisme. Iedereen die bouwt of renoveert krijgt vanaf 2020 te maken met strengere wetgeving. Wij zijn op de hoogte van de nieuwe normen van de luchtdichtheidsklassen in het Bouwbesluit.  
Ook zijn wij lid van de NBvL: de Nederlandse Branchevereniging voor Luchtdichtbouwen, om nieuwe kennis toe te kunnen voegen aan onze werkmethode.  Wij komen graag met u in contact als partner voor al uw vraagstukken op het gebied van luchtdicht bouwen.

Voor elk project leveren wij een luchtdichtadvies op maat

Schakel in het bouwproces

Met het luchtdicht maken van bedrijfsgebouwen, scholen, huizen en andere projecten brengen wij expertise en ontzorgen wij aannemers.  Wij zijn een schakel in het bouwproces.  De wensen zijn ieder keer anders; andere omstandigheden, andere financiĆ«n of andere eisen. Voor elk project leveren wij een luchtdichtadvies op maat. Wij doorlopen met u het hele proces van luchtdicht bouwen volgens planning en met de beste resultaten.
Het Bouwbesluit schrijft de normen voor luchtdicht bouwen voor. Er zijn 3 klassen:
  • Klasse 1 is de basisklasse. Huizen en kantoren voldoen aan het bouwbesluit, maar de energieprestaties zijn verre van optimaal.
  • Klasse 2 is de standaard voor woningen en appartementencomplexen. Klasse 2 vraagt speciale aandacht voor de keuze van het afdichtingsmateriaal en voor detailwerk.
  • Klasse 3 gaat nog verder. Tussentijdse controles voor een goede gevel- en daksluiting wordt aangeraden. En als u passief bouwt en het certificaat wilt, heeft u een blowerdoortest nodig.

Luchtdichtadvies op maat; betrouwbaar en deskundig

Projecten waar wij trots op zijn

Wij hebben al bijzondere projecten aan ons portfolio mogen toevoegen. Juist de diversiteit van de opdrachten maakt ons werk leuk.  Bekijk ons portfolio voor een beeld van de projecten waar aan wij werken of al hebben afgerond. 

Uw partner in luchtdicht bouwen

Wij komen graag met u in contact als partner voor al uw vraagstukken op het gebied van luchtdicht bouwen.