Ervaren partner in luchtdicht bouwen

Kennis en ervaring

Oprichter en eigenaar van Luchtdicht specialist, Kees Tomberg, is al vroeg geboeid door passief bouwen en het duurzame aspect van luchtdichtbouwen. Hij heeft zelf zijn eigen energiezuinige en luchtdichte woning gebouwd en ervaart er dagelijks de voordelen van. ‘Ik leef er fijner en ervaar meer comfort dan in mijn vorige woning.  Ook is deze woning energiezuiniger en door het geluidswerende effect ook geruislozer’. Door de jaren heen heeft de Luchtdicht specialist veel kennis en ervaring opgedaan door het uitvoeren van verschillende soorten woningen en gebouwen.

Luchtdichtgaranties

Er wordt veel tijd gestoken in het onderzoek van geschikte materialen. Vooral het testen van materialen en proefondervindelijk ervaring op doen levert veel inzichten op. Elk product testen wij; informatie moet kloppen, er moeten testrapporten, berekeningen, verouderingstesten zijn én luchtdichtgaranties. Behalve door het materiaal wordt de luchtdichtkwaliteit voor een groot deel bepaald door de manier van aanbrengen. Dat het luchtdicht is, daarvoor staan wij garant. Luchtdichtheidsmetingen behoren tot de standaard.

Professioneel advies

Onze kennis en ervaring op het gebied van luchtdicht bouwen delen wij graag met onze opdrachtgevers. Bent u benieuwd welke luchtdichte afwerking er mogelijk is voor uw project? Wij helpen u graag met een eerlijk en onafhankelijk advies.

Maak een vrijblijvende afspraak.

Met het luchtdicht maken van bedrijfsgebouwen, scholen, huizen en andere projecten brengen wij expertise en ontzorgen wij aannemers. Wij zijn een schakel in het bouwproces. De wensen zijn ieder keer anders; andere omstandigheden, andere financiën of andere eisen. Voor elk project leveren wij een luchtdichtadvies op maat.

Wij zijn lid van de NBvL: de Nederlandse Branchevereniging voor Luchtdichtbouwen. Het doel van de vereniging is kwaliteitsverbetering voor luchtdichtheidsmetingen en bouwkundige thermografie.

Dat levert u meer kennis op en meer kwaliteit. De vereniging bepleit onderzoek naar betere producten en materialen. Ook toetst de NBvL de kwaliteit van haar leden, bijv. via periodieke audits. Dat geeft een fijn gevoel voor u als klant.

Kwaliteit gegarandeerd en extern getoetst.

Waarmee kunnen wij helpen?

Wij kunnen u volledig ontzorgen als het gaat om het luchtdicht opleveren van een woning of gebouw.

Wij kunnen u voorzien van advies over o.a.:

  • Aan welke eisen u moet voldoen
  • Welke ontwerp- en uitvoeringsaspecten het beste werken
  • Welke dichtingsmaterialen passen er toegepast kunnen worden
  • Eigenlijk alles om uw nieuwbouw of renovatie luchtdicht te laten slagen

Partners

De Luchtdichtspecialist werkt samen met